رئیس اتاق مشترک ایران: گوشتی که از برزیل وارد می‌شود فاسد نیست

پرسش:در پی انتشار خبرهایی مبنی بر صدور گوشت قرمزفاسد از برزیل به کشورهای دیگر جهان، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل به مصرف کنندگان ایرانی اطمینان داد که گوشت های وارد شده از برزیل فاسد نیست.

پرسش:در پی انتشار خبرهایی مبنی بر صدور گوشت قرمزفاسد از برزیل به کشورهای دیگر جهان، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل به مصرف کنندگان ایرانی اطمینان داد که گوشت های وارد شده از برزیل فاسد نیست. فخرالدین عامریان به خبرگزاری تسنیم گفته که این گوشت ها "تحت نظارت دامپزشکی و نظارت شرعی قرار دارد". به گفته وی، بر اساس قوانین داخلی، گوشت گوساله تولید برزیل حد اکثر پس از ۳۰ ماه می تواند به ایران وارد شود. او درعین حال تأکید کرد که سازمان دامپزشکی ایران بر مراحل تهیه دام، کشتار، بسته بندی و انجماد گوشت در برزیل نظارت دارد و "مدت زمانی که دام در برزیل کشتار می شود تا به ایران برسد حد اکثر ۶۰ روز است".         ###