کباب‌های 'پنج هزار تومانی' در منوی بعضی از رستورانهای کشور

وقتی قیمت تمام شده غذایی مانند چلو کباب ارزان است، این مسئله به معنای آن بوده که مواد اولیه غذا ارزان استفاده شده است و این احتمال وجود دارد که برای تهیه کباب اصلا از گوشت استفاده نکرده باشند.

پرسش:در پی انتشار خبرهایی درباره کبابهای بسیار ارزان در منوی بعضی رستورانها، عده‌ای درباره اصالت گوشت استفاده شده در این کبابها شک و شبهاتی را مطرح کرده‌اند. در بعضی از رسانه‌ها حتی صحبت از چلوکباب کوبیده پنج هزار تومانی هم شده است؛ این در حالیست که قیمت هر پرس کوبیده در رستورانهای شهر تهران بالای بیست هزار تومان است. محمد حسین عزیزی، رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این باره به باشگاه خبرنگاران جوان گفته:"وقتی قیمت تمام شده غذایی مانند چلو کباب ارزان است، این مسئله به معنای آن بوده که مواد اولیه غذا ارزان استفاده شده است و این احتمال وجود دارد که برای تهیه کباب اصلا از گوشت استفاده نکرده باشند." او همچنین گفته: "البته این احتمال هم وجود دارد که برای تهیه کباب مقدار خیلی کمی گوشت استفاده شده باشد و بیشتر کباب را سویا یا سنگدان مرغ تشکیل بدهد." در کباب های ارزان قیمت، سنگدان های مرغ معمولا از کشتارگاه‌ها خریداری می‌شود و با سویا مخلوط می شود؛ به همین دلیل غذای ارائه شده، ارزان تمام می‌شود.   ###