سخنگوی وزارت خارجه:

نامه اوباما به رهبری دلیلی برای شروع مذاکرات دوره قبل ایران و آمریکا بود

سخنگوی وزارت امور خارجه: نامه محترمانه با لحن آشتی جویانه اوباما به رهبری یکی از دلایل شروع مذاکرات دوره گذشته ایران و آمریکا بود.

پرسش:  سخنگوی وزارت خارجه  گفت: شاید بتوان نامه محترمانه و لحن آشتی جویانه اوباما به رهبری را یکی از عوامل شروع مذاکرات در دوره گذشته دانست. سید عباس موسوی سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان  در پاسخ به این سئوال که آیا نشستن ایران پای میز مذاکرات با حضور آمریکا در زمان ریاست جمهوری اوباما به ارسال نامه رئیس جمهور وقت آمریکا به مقامات بلند پایه جمهوری اسلامی ایران و ادبیات متفاوت اوباما ارتباط داشت یا خیر؛ گفت: بله همینطور است. این نامه برای رهبری ارسال شده بود و شاید یکی از دلایلی که نظام اجازه ورود به این مذاکرات را داد، همین بود. وی بر همین اساس و در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر ترامپ هم خطاب به رهبری نامه‌ای ارسال کند و ادبیاتش را تغییر دهد و محترمانه‌تر نسبت به ایران اظهار نظر کند، احتمال انجام مذاکرات با آمریکا وجود دارد یا خیر، گفت: تغییر لحن خوب است، اما همیشه کافی نیست. اگر این تغییر لحن منجر به تغییر رویکرد و تبدیل به سیاست و استراتژی نشود و به تغییر عملکرد در قبال جمهوری اسلامی ایران نینجامد، ما برای آن ارزشی قائل نخواهیم شد و آن را یک اقدام تاکتیکی مقطعی خواهیم دید. تغییر رویکرد احتمالی ایالات متحده در کلام، قابل بررسی است سخنگوی دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه تغییر رویکرد احتمالی ایالات متحده در کلام، قابل بررسی است، خاطرنشان کرد: همانطور که پیش‌تر هم گفته‌ام تغییر لحن آمریکا باید به تغییر رویکرد و پس از آن به تغییر عملکرد در مقابل جمهوری اسلامی ایران منجر شود. موسوی در بخش دیگری از این گفت وگو خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها حدود ۴ دهه است که مردم ایران را آزمایش می‌کنند و هر بار هم نه تنها در این آزمایش شکست خورده‌اند بلکه هیچ دستاوردی هم کسب نکرده اند.  آمریکایی ها کم کم یاد می‌گیرند چگونه با ملت ایران سخن بگویند وی به تغییر دولت‌های آمریکا اشاره کرد و افزود: متأسفانه همه آن‌ها هم، راه رفته را دوباره امتحان می‌کنند و به زودی پشیمان خواهند شد. آنها متوجه می‌شوند که با چه ملت و نظامی طرف هستند و خودشان را با واقعیت‌های موجود در جمهوری اسلامی ایران تنظیم خواهند کرد٬ همچنین  کم کم یاد می‌گیرند چگونه با ملت ایران سخن بگویند.     ###




مطالب مرتبط

چگونه خیانت «ایرانی علیه ایرانی» اشک موشک افسانه ای فوتبال ایران را در آورد؛
گریه ناگهانی مهدوی‌کیا در برنامه زنده

چگونه خیانت «ایرانی علیه ایرانی» اشک موشک افسانه ای فوتبال ایران را در آورد؛
گریه ناگهانی مهدوی‌کیا در برنامه زنده

 می‌خواستم این صحبت‌ها را کنم که به این نقطه برسم که یک هموطن که ما اسم او را هموطن می‌گذاریم، می‌آید چنین کاری می‌کند و فکر می‌کند همه عقل ندارند؛ بازیکن 22 ساله را شما از 20 کیلومتری بیینی، متوجه میشی این بازیکن 14 سال یا نهایتا 17 سال سن دارد نه 22 سال! آخر چند سال اختلاف، مگر ...

|

(اختصاصی پرسش)
ابتذال شر در دورۀ کرونا
نقد سیاست تحریمی آمریکا علیه ایران
*جیکوب ج. هورنبرگر

(اختصاصی پرسش)
ابتذال شر در دورۀ کرونا
نقد سیاست تحریمی آمریکا علیه ایران
*جیکوب ج. هورنبرگر

شما نمی توانید اصطلاح بهتری برای توصیف مداخله گران آمریکایی پیدا کنید که از تحریم های اقتصادی دولت ایالات متحده علیه ایران حمایت می کنند ، به ویژه با توجه به اینکه ویروس کرونا ویرانگر مردم ایران است.

|

محکومیت ۳۷ میلیون دلاری آمریکا در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا

محکومیت ۳۷ میلیون دلاری آمریکا در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا

دیوان داوری دعاوی ایران و ایالات متحده نهادی مستقل از دیوان بین‌المللی دادگستری در شهر لاهه است که از سال ۱۹۸۱ در پی امضای بیانیه‌های الجزایر تشکیل و به اختلافات میان دو دولت در رابطه با آن بیانیه‌ها رسیدگی می‌کند.

|