رئیس پلیس تهران: بدحجاب‌ها دیگر به بازداشتگاه نمی‌روند

پرسش:حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران می‌گوید: بنا بر تدبیر فرمانده ناجا کسانی که غفلتا شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند دیگر به بازداشتگاه‌ها نمی‌روند و پرونده برایشان تشکیل نمی‌شود بلکه در کلاس‌های آموزشی شرکت کرده و آموزش لازم را می‌بینند.

پرسش:حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران می‌گوید: "بنا بر تدبیر فرمانده ناجا کسانی که غفلتا شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند دیگر به بازداشتگاه‌ها نمی‌روند و پرونده برایشان تشکیل نمی‌شود بلکه در کلاس‌های آموزشی شرکت کرده و آموزش لازم را می‌بینند."

سردار حسین رحیمی روز چهارشنبه در اختتامیه نخستین جشنواره «تهران، شهر امن» افزود: درهمین ارتباط پلیس برای برخورد با کسانی که شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند، بحث آموزش را در پیش گرفته و با برگزاری 121 جلسه 7هزار و 913 نفر را آموزش داده است. 
وی تصریح کرد: از سوی دیگر، 22 پایگاه در مناطق مختلف شهر تهران برای ارائه آموزش های لازم به موتورسواران متخلف و قانون‌گریز ایجاد شده است.
سردار رحیمی در ادامه به مقایسه وضعیت امنیتی تهران با پایتخت کشورهای اروپایی پرداخت و افزود: امنیت پایتخت ایران در بهترین وضعیت خود قرار دارد، اما باید گفت ما در بُعد ذهنی امنیت دچار مشکل هستیم و آنچه بیشتر ناامنی داریم مسئله «احساس ناامنی» است.
وی اظهار کرد: آمار سرقت در شهر تهران 3 درصد افزایش یافته اما به رغم این وضعیت ذهنی یا احساس امنیت شهروندان قابل قبول نیست. 
سردار رحیمی گفت: نرخ سرقت شهر لندن در سال 2017 نسبت به سال قبل از آن 25 درصد افزایش یافته و تجاوز جنسی و چاقوکشی نیز به ترتیب 19 و 26 درصد رشد داشته است.
رییس پلیس پایتخت در ادامه به تشکیل دایر مشاوره در کلانتری‌ها و مقرهای پلیس اشاره و اظهار کرد: درهمین ارتباط 62هزار و 195 پرونده با مشارکت مراکز مشاوره‌ای پلیس منجر به صلح و سازش شده است. 
سردار رحیمی همچین به رویکرد آموزشی و جامع ‌محوری پلیس تهران بزرگ اشاره کرد و گفت: 287 هزار و 402 نفر از دانش‌آموزان، دانشجویان، کارکنان و اصناف طی سال جاری توسط نیروهای پلیس برای رفع رفتارهای اشتباه خود، آموزش دیده اند.
رییس پلیس پایتخت در ادامه با اشاره به اینکه پلیس با قاچاقچیان، سارقان و مخلان نظم و امنیت هیچ تعارفی ندارد، تاکید کرد که پلیس در جرایم غیرامنیتی به رویکرد آموزشی و ایجابی می‌اندیشد. 
سردار رحیمی با تشریح ابعاد امنیت اظهار کرد: امنیت بعد عینی، ذهنی و نسبی دارد؛ اصالت امنیت نسبی است و در بعد علمی نیز همه اقشار باید امنیت را به چشم ببینند. 
سردار رحیمی به برگزاری جشن سال نو میلادی در خیلی از کشورها اشاره کرد و گفت: پلیس بسیاری از کشورها برای برقراری امنیت و پیشگیری از تهدیدات در آماده ‌باش هستند، در حالی که در ایران و تهران هموطنان مسیحی در بهترین شرایط، مراسم جشن سال نو میلادی را برگزار می‌کنند.
آیین اختتامیه جشنواره «تهران شهر امن» با حضور سردار منتظر المهدی معاون اجتماعی برگزار شد.
دراین آیین از 15 اثر ارسال شده به این جشنواره تقدیر شد.

 

 

###




نظرات کاربران

آخرین اخبار
از پرسش به شما 1
از پرسش به شما 2
یادداشت و نظر
از پرسش به شما
تماشا و نشست
© تمامی حقوق برای شرکت ایده بکر مبین محفوظ است.