روزنامه اصولگرا: مورد عجیب اکبر طبری
یک روز بعد از تذکر رهبر انقلاب باز هم توضیح برای افکار عمومی درخصوص تصمیمات قضایی جدی گرفته نشد.
پرسش: روزنامه فرهیختگان امروز شنبه در واکنش به اظهارات رئیس سازمان زندان ها که گفته است اکبر طبری مجرم محبوس فساد، در بیرون زندان است گفت : میخواهیم نگاهی بیاندازیم به کنش رسانهای برخی از قوا و سازمانها و ارگانهای خاص مثل قوه قضائیه، نیروی انتظامی و.... برای مثال بعد از شهادت کیان پیرفلک و روحالله عجمیان و موارد مشابه تصاویر، فیلمها و اطلاعات دستاولی در اختیار نهادهای امنیتی و قضایی بود اما به هر دلیلی هیچکدام از آنها در بحبوحه شکلگیری سناریوهای جعلی منتشر نشد و همین باعث ماهیگیری جریانات خاص از آب گلآلوده شد.
طی سالیان مختلف، خصوصا سالهای اخیر دادگاههای زیادی برای مجرمان بزرگ اقتصادی و امنیتی و... برگزار شد و به اتهامات و جنایات آنها رسیدگی شد، اما یا هیچ خبر و اطلاعی از آنها منتشر نشد یا اینکه آنقدر دیر کانالیزه شده و بعد اخبار مربوط به آنها منتشر شد که کمترین اثری در روایت و خط خبری ایجادشده نداشت و نگذاشت.
در دیدار اخیر رهبری با مسئولان دستگاه قضایی کشور به مناسبت هفته قوه قضائیه، ایشان در ارتباط با رسانه قوه قضائیه انتقاد جدی داشتند.
هنوز چند روزی از سخنان رهبری نگذشت که رئیس سازمان زندانها دوباره این ایراد کهنه و البته مهم یعنی ضعف رسانهای قوه قضائیه را نشان داد. غلامعلی محمدی، رئیس سازمان زندانهای کشور در یک برنامه تلویزیونی و در پاسخ به این سوال که آیا آقای طبری، آقای هاشمی و آقای نجفی در زندان هستند یا خیر، گفت: «آقای طبری از مرخصی طویلالمدت بهرهمند نشده است. اگر وی در زندان نیست به دلیل تصمیم مرجع قضایی است نه به لحاظ اعطای مرخصی.
رئیس سازمان زندانها طوری روایت میکند که انگار خودش هم نمیداند چرا این سه نفر و احتمالا خیلیهای دیگر شبیه به اینها در زندان نیستند و به جای تحمل مجازات جرائم و تخلفاتشان راستراست با تسهیلاتی که قانونگذار برای آنها تدارک دیده برای خودشان میگردند.
آیا این تسهیلات فقط برای این مشاهیر زندانی است یا همه از آن بهره مندند؟
هفته قبل در گزارشی به مطالبه رئیس دستگاه قضا مبنیبر محرمانه نبودن همه پروندههای سازمان بازرسی پرداختیم گفتیم که بسیاری از پروندههای قضایی اگر مشخص و بااستدلال رسانهای شوند و به اطلاع مردم برسند، تبدیل به پاشنه آشیل دستگاه قضایی، امنیتی و انتظامی نمیشوند که به محض اطلاع رسانههای غیررسمی از گوشهای از آن بلبشویی به راه افتد و به پایگاه اجتماعی نظام ضربه بزند.
رسانه قوه قضائیه و دستگاههای رسانهای متولی دیگر، هرچه زودتر در این غبارآلودگی فضای رسانهای کشور میبایست فکری به حال شرایط موجود کنند و سامانی به اطلاعرسانی و رسانه دستگاه قضایی کشور بدهند .
###