بیدادی فقر در ایران؛ کاهش 40 تا 50 درصدی مصرف گوشت
بر اساس گزارش این مرکز در حالی که نرخ فقر در دهه ۹۰ از ۱۹ درصد به ۳۰ درصد افزایش یافته مصرف گوشت قرمز و شیر در این مدت به ترتیب ۴۱ و ۴۶.۸ درصد کاهش و مصرف تخممرغ افزایش داشته است.
پرسش: مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی با تایید کوچکتر شدن سفره ایرانیان اعلام کرد خانوارها برای تامین پروتئین مورد نیاز خود تخممرغ را جایگزین گوشت قرمز و مرغ کردهاند.
بر اساس گزارش این مرکز در حالی که نرخ فقر در دهه ۹۰ از ۱۹ درصد به ۳۰ درصد افزایش یافته مصرف گوشت قرمز و شیر در این مدت به ترتیب ۴۱ و ۴۶.۸ درصد کاهش و مصرف تخممرغ افزایش داشته است.
کارشناسان در واکنش به تغییر سبد غذایی ایرانیان نسبت به بروز بیماریهای مختلف در آینده هشدار دادهاند.
###