رحیمی در این باره گفت: "به دنبال شکایت‌های متعدد در فضای مجازی از سوی دختران به‌خصوص دختران دانشجو که می‌گفتند توسط فردی به نام 'ک. الف ' مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند و جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه مخصوصا بانوان ماموران پلیس امنیت تهران با شناسایی مخفیگاه این مرد او را دستگیر کردند."

رسانه‌ها از این متهم با نام "کیوان امام‌وردی" نام برده‌اند.

نیروی انتظامی از شاکیان خواسته "با اطمینان از حفظ هویتشان" برای شکایت به پلیس امنیت عمومی تهران مراجعه کنند.

در روزهای گذشته در توییتر تعدادی از کاربران روایت‌های مشابهی از تجاوز یک مرد منتشر کردند.

همه این کاربران می‌گویند فردی بعد از دعوت آنها به خانه‌اش، آنها را با مشروب بیهوش کرده و مورد تجاوز قرار داده است.

قبل از این هم نام یکی از مدرسان کنکور به اتهام آزار جنسی دادن شاگردانش در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود.

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی

گزارش‌ها از دستگیری کیوان امام‌وردی واکنش‌های گسترده و متنوعی در شبکه‌های اجتماعی برانگیخته است.

بسیاری از کاربران در حال یادآوری دوباره قدرت شبکه‌های اجتماعی و توییتر در مهیا شدن امکان بیان مطالبات و تاثیر آن بر جامعه هستند.

گروهی تاکید می‌‌کنند که حالا پس از دستگیری لازم است بخشی از کسانی که در توییتر داستان تجاوز را روایت کردند برای ثبت شکایت رسمی پا پیش بگذارند تا پرونده به اتهام تجاوز رسیدگی کند و به اتهام "تشویش اذهان عمومی" تقلیل نیابد.

بخشی از کاربران در فضای به شدت احساسی ایجاد شده، مجازات‌های مختلفی برای او پیشنهاد می‌کنند از "اعدام" تا "مثله کردن اعضای بدن".

گروهی از کاربران هم بر لزوم ادامه حمایت از قربانیان تجاوز تا به نتیجه رساندن پرونده تاکید کرده‌اند.

خبر بازداشت این متهم در پی افشاگری ده‌ها زن کاربر توئیتر و اینستاگرام منتشر شده است که در هفته گذشته یکی از پی دیگری او را به «تجاوز بعد از خوراندن شراب حاوی مواد بیهوش‌کننده» متهم کردند.

دامنه این افشاگری که با هشتگ «آزار جنسی» شروع شد، در روزهای اخیر بسیار گسترده شد و در میان افشاگری‌ها پای برخی چهره‌های مشهور در عرصه‌های گوناگون نیز به میان آمده است.

رئیس پلیس تهران دلیل بازداشت امام وردی را «حجم شکایت‌ها و جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه» عنوان کرد و گفت: «تمام شاکیان با اطمینان از محفوظ ماندن هویت‌شان در نزد پلیس می‌توانند برای طرح شکایت به پلیس امنیت عمومی مراجعه کنند.»

افشاگری‌های چند روز اخیر در شبکه‌های اجتماعی فارسی‌زبان یادآور جنبش معروف به MeToo (من هم) است که سال ۲۰۱۷ میلادی در رسانه‌های اجتماعی راه افتاد و شمار بسیار زیادی از زنان در سراسر دنیا از این عنوان و هشتگ برای نشان دادن شیوع گستردهٔ تجاوز و آزار جنسی، به ویژه در محیط کار، و محکوم کردن آن استفاده کردند.

 

###