کرونا در جهان؛ اعتراضات در برخی کشورها، اعلام شرایط کاهش محدودیت‌ها در انگلیس

در آمریکا نیز اعلام شد سه تن از اعضای کمیته مقابله با کرونا، از جمله دکتر آنتونی فائوچی، رئیس مؤسسه ملی بیماری‌های عفونی، در اقدامی احتیاطی به قرنطینه رفته‌اند.

پرسش: همزمان با اجرای تدریجی برداشته شدن محدودیت‌های وضع‌شده به خاطر کرونا در برخی کشورها، نخست‌وزیر انگلیس در پیامی به مردم این کشور شرایطی را که می‌تواند به لغو محدودیت‌ها بینجامد شرح داد؛ در شماری از کشورها نیز کشمکش‌ها برای لغو تمامی محدودیت‌ها بالا گرفته است.

در انگلیس روز یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت، اعلام شد که شعار عمومی «در خانه بمانید» به «هشیار باشید» تغییر می‌کند.

بوریس جانسون، نخست‌وزیر این کشور، در پیامی تصویری گفت عبور از مرحله‌های پنج‌گانه بین بدترین تا بهترین حالتِ کرونا به «اما و اگرهای» زیادی بستگی دارد و شرایط باید گام به گام ارزیابی شود.

بر اساس پیام حدودا ۱۴ دقیقه‌ای جانسون، کسانی که نمی‌توانند از خانه کار کنند بهتر است سر کار بروند، از روز چهارشنبه مدتی که مردم اجازه دارند بیرون از خانه باشند افزایش می‌یابد، مدارس و فروشگاه‌ها احتمالا از اول ماه ژوئن (سه هفته دیگر) باز می‌شوند اما بازگشایی هتل‌ها و مهمانخانه‌ها بعید است زودتر از ماه ژوئیه (دو ماه دیگر) صورت گیرد.

تاکنون بیش از ۲۱۹ هزار مبتلا به کرونا در بریتانیا به ثبت رسیده و این کشور با نزدیک به ۳۲ هزار قربانی، بعد از آمریکا بیشترین تعداد جان‌باخته را داشته است.

روسیه نیز همچنان شاهد افزایش مبتلایان و مرگ‌ومیرهای روزانه است. به گفته مقام‌های روسیه، با اضافه شدن بیش از ۱۱ هزار مبتلای جدید در شبانه‌روز اخیر، مجموع مبتلایان به کرونا به بیش از ۲۰۶ هزار نفر و تعداد جان‌باختگان به بیش از ۱۹۰۰ نفر رسیده است.

در آمریکا نیز اعلام شد سه تن از اعضای کمیته مقابله با کرونا، از جمله دکتر آنتونی فائوچی، رئیس مؤسسه ملی بیماری‌های عفونی، در اقدامی احتیاطی به قرنطینه رفته‌اند.

آزمایش کرونای هیچ یک از این سه نفر مثبت نبوده اما آنها به دلیل تماس با کسانی که کرونا گرفته‌اند خود را موقتا قرنطینه کردند.

کشورهای اروپایی، به ویژه ایتالیا، اسپانیا و فرانسه که در ماه‌های اخیر بیشترین آسیب را در این قاره شاهد بودند، وضعیت رو به ثباتی دارند و محدودیت‌ها به‌تدریج در حال برداشته شدن است.

با این حال در دو روز شنبه و یکشنبه شماری از شهروندان کشورهای اروپایی (از جمله آلمان و سوئیس) و همچنین در استرالیا تظاهراتی علیه تداوم محدودیت‌ها برگزار کردند و خواستار بازگشت کامل به شرایط عادی شدند.

هنگ‌کنگ نیز روز یکشنبه شاهد تجمع بود اما هدف این تجمع با اعتراض‌ها در سایر کشورها تفاوت داشت و در ادامه تظاهرات پیشین دموکراسی‌خواهان این کشور بود.

وبسایت‌های رصدکننده آمار کرونا شامگاه یکشنبه ۲۱ اردیبهشت گزارش دادند که شمار مبتلایان به این بیماری در سراسر جهان از ۴.۱ میلیون نفر گذشته و تعداد جان‌باختگان به بیش از ۲۸۲ هزار نفر رسیده است.

 

###




نظرات کاربران

آخرین اخبار
از پرسش به شما 1
از پرسش به شما 2
یادداشت و نظر
از پرسش به شما
تماشا و نشست
© تمامی حقوق برای شرکت ایده بکر مبین محفوظ است.