تنها در یک روز دو هزار نفر در آمریکا براثر کرونا جان باختند،آمار مرگ و میر فرانسه بالای 10 هزار نفر رفت
تازه ترین ارقام نشان می دهد که ده هزار و ۲۳۸ نفر از روز اول مارس تاکنون بر اثر ابتلا به این بیماری در فرانسه درگذشته اند. در ۲۴ ساعت گذشته مرگ ۶۰۷ نفر در بیمارستان ها ثبت شده است.
پرسش: دانشگاه جان هاپکینز روز سه شنبه ۱۹ فروردین اعلام کرد که نزدیک به دو هزار نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند.
طبق آمار این دانشگاه تا ساعت هشت عصر سه شنبه یک هزار و ۹۳۹ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا جان خود را از دست دادهاند. طبق این گزارش، اکنون شمار قربانیان در ایالات متحده به ۱۲ هزار ۷۲۲ نفر رسیده است. ایتالیا با ۱۷ هزار و ۱۲۷ نفر و اسپانیا نیز با ۱۳ هزار و ۷۹۸ نفر بیشترین قربانیان کرونا را در جهان دارند.
ایالت نیویورک هم اکنون با شدیدترین وضعیت نسبت به سایر ایالت های آمریکا مواجه است. گزارشها حاکی است که در ایالت نیویورک نیز در روز سه شنبه بیش از ۸۰۰ نفر جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش آسوشیتدپرس، شمار قربانیان کرونا در شهر نیویورک از چهار هزار نفر گذشته است و این یک هزار نفر بیشتر از شمار قربانیان حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ به این شهر است .
اندرو کومو، فرماندار نیویورک گفته بود که شمار قربانیان ویروس کرونا در این ایالت ظهر روز سه شنبه به بیش از پنج هزار و ۵۰۰ نفر رسید.
اندرو کومو با این حال گفته است نشانهها مثبتی به رغم شمار قربانیان دیده میشود، از جمله این که شمار افرادی که بستری میشوند و همچنین تعداد بیمارانی که به دستگاههای کمک تنفسی نیاز دارند کاهش یافته است.
وی تاکید کرده است که این نشانه آن است که راهبرد فاصله گذاری اجتماعی جواب داده است و مردم با این سیاست همکاری میکنند و بهمین دلیل کوشیدهاند تا فاصله خود را با دیگران حفظ کنند.
فرماندار ایالت نیویورک گفته است، هرچند بیشتر شمار قربانیان کرونا در یک روز را داشتیم، ولی این شاید به دلیل این باشد که در حال گذشتن از موج بیماری هستیم و قربانیان کسانی هستند که هفتههای گذشته بستری شدند.
اندرو کومو تصریح کرد: در واقع طی چند روز گذشته به نظر شمار قربانیان به نظر ثابت بوده است.
فرماندار نیویورک در ادامه تاکید کرد که اقدامات انجام شده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در حال نتیجه دادن است و اگر این اقدامات انجام نمیشد، شمار تلفات بسیار بیشتر میبود.
وی با این حال کرد که حفظ فاصله بین افراد در برخی مکان ها از جمله در مترو بسیار سخت است.
منطقه نیوجرسی در جوار نیویورک نیز با هم اکنون درگیر شیوع ویروس است و شمار قربانیان در این ایالت بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر اعلام شده است که بیشتر آنها از مناطق نزدیک به شهر نیویورک هستند.
علاوه بر نیویورک برخی دیگر از شهرها از جمله نیواورلئان و دیترویت با شیوع گسترده درگیر هستند.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به یک میلیون و چهارصد هزار نفر رسیده است و بیش از ۸۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
آمار مرگ در اثر کووید-۱۹ در فرانسه از ده هزار نفر گذشت
-
شمار کسانی که در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در فرانسه درگذشته اند اکنون از ده هزار نفر فراتر رفته است.
تازه ترین ارقام نشان می دهد که ده هزار و ۲۳۸ نفر از روز اول مارس تاکنون بر اثر ابتلا به این بیماری درگذشته اند. در ۲۴ ساعت گذشته مرگ ۶۰۷ نفر در بیمارستان ها ثبت شده است.
۸۲۰ نفر دیگر هم در مراکز نگهداری از سالمندان درگذشته اند. با این حال ممکن است این عده طی چند روز مرده باشند و نام آنها تازه به فهرست قربانیان افزوده شده است.
فرانسه از روز ۱۵ مارس مقررات منع تردد اعلام کرد و کسانی که آن را نقض کنند جریمه می شوند.
شهرداری پاریس روز سه شنبه گفت که ورزش در فضای باز را بین ساعت های ۱۰:۰۰ تا ۱۹:۰۰ به وقت محلی ممنوع می کند.
در روزهای پایان هفته در میان هوای مطبوع و آفتابی گروه های بزرگی از مردم برای دویدن و قدم زدن به پارک ها رفتند.
پیشتر در روز سه شنبه امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه از محله سن دنی در حومه پاریس که یکی از آسیب دیده ترین نقاط در این اپیدمی است بازدید کرد.
سن دنی فقیرترین منطقه شهری در فرانسه است و آمار مرگ در آن در دو هفته آخر مارس ۶۳ درصد بالا رفت. علت این صعود شدید معلوم نیست.
جروم سالومون مدیر بهداشت فرانسه گفت روند شیوع در فرانسه همچنان در "مرحله صعودی" است، به طوری که ارقام روزانه مرگ، بستری شدن و موارد حاد همچنان رو به افزایش است.
او گفت: "هنوز به نقطه اوج شیوع نرسیده ایم."
مارک اسکوفیلد، گزارشگر بی بی سی در فرانسه می گوید با این حال نشانه هایی هست که از سرعت رشد بیماری کاسته می شود. شمار موارد حاد نسبت به روز قبل فقط ۵۹ مورد بالا رفت.
به گفته خبرنگار ما پزشکان محتاطانه امیدوارند که از خطر بدترین سناریوی ممکن یعنی ازدحام در بیمارستان ها جسته باشند.
اما آقای سالومون گفت که صحبت از پایان خانه نشینی زود است: "کاهش فشار الان خطرناک خواهد بود".
ادوارد فیلیپ نخست وزیر فرانسه هم پیشتر گفته بود که قرنطینه ملی "ادامه خواهد یافت."
تدابیر منع تردد قرار است ۱۵ آوریل پایان یابد اما بسیاری انتظار دارند دولت آن را تمدید کند.
###