یک فعال سیاسی زمان برقراری مجدد اینترنت را تعیین کرد
قطعی اینترنت ، مساله شوخی نیست و هزینههای سنگینی برای کشور دارد.
پرسش: رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری برای برقراری مجدد اینترنت زمان تعیین کرده است .
محمدرضا باهنر شب گذشته، ۲۹ آبان ماه، در نشست جامعه اسلامی مهندسین خراسان در بنیاد فرهنگی مهر رضوان رجایی اظهار امیدواری کرده است که ظرف ۴، ۵ روز آینده اینترنت وصل شود.
وی گفت انشالله ظرف ۴، ۵ روز آینده اینترنت وصل میشود، با این حال در روز ابتدایی اجرای این طرح وزارت ارتباطات حدود ۲۴ ساعت با تاخیر اقدام به قطع اینترنت کرد. اگر تعللی در این زمینه بوده باید به این موارد رسیدگی شود چراکه
این مساله شوخی نیست و هزینههای سنگینی برای کشور دارد.
اگر دوره زمانی مورد اشاره باهنر را در نظر بگیریم اینترنت باید یکشنبه یا دو شنبه هفته آینده برقرار شود.
در همین حال علی مطهری نماینده مجلس که در شبکه های اجتماعی حضور فعالی دارد تاکید کرده است که ادامه قطع اینترنت ضرورتی ندارد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت که با بازگشت آرامش به کشور ادامه قطع اینترنت ضرورتی ندارد.
علی مطهری با اشاره به محدودیتهای اعمال شده برای دسترسی به اینترنت در پی برخی ناآرامیهای مربوط به افزایش قیمت بنزین گفت: به نظر من ادامه قطع اینترنت با توجه به بازگشت آرامش به کشور ضرورتی ندارد.
وی افزود: مسئولیت این امر با وزیر کشور به عنوان رئیس شورای امنیت کشور است، اگر وزیر کشور بخواهد بر ادامه قطع اینترنت اصرار بورزد، مجلس عکس العمل نشان خواهد داد.
در همین حال در مورد تاثیرات منفی قطعی اینترنت بر امور جاری کشور بخصوص اقتصادی که مورد اشاره این دوچهره سیاسی نیز بود، همین بس که مسئول مربوط به کیفیت سینجی هوا گفته است که قطعی اینترنت پیشبینی وضع هوا را مشکل کرد
در حالی که چهار روز از قطع اینترنت در کشور میگذرد، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میگوید: این وضعیت موجب توقف روند پیشبینی کیفیت هوا شده است.
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران طی سالهای اخیر اقدام به انتشار جزییات کیفیت هوای تهران، پیشبینی آلودگی برای روزهای آینده، سرعت و جهش و باد، بارندگی و... کرده است اما طی روزهای اخیر جزییات کیفیت هوای تهران که پیش از این روی سایت یا اپلیکیشن این شرکت قرار میگرفت به روز رسانی نشده است و اطلاعات دقیقی از وضعیت کیفیت هوای تهران طی روزهای اخیر وجود نداشته است.
حسین شهیدزاده - مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران - توضیح داد: ما بخشی از اطلاعات خود را برای پیشبینی هواشناسی و آلودگی هوا از سایتها و مدلهای جهانی تامین میکنیم. اختلالات به وجود آمده در اینترنت کشور، سبب شده است که به این اطلاعات جهانی دسترسی نداشته باشیم و در نتیجه نتوانیم پیشبینی آلودگی هوا برای روزهای آینده، جهش وزش باد و مقدار بارندگی را روی سایت خود بارگذاری کنیم.
به گفته شهیدزاده در حال حاضر بر اساس اطلاعات موجود آلودگی هوا تنها میتوان شاخص کیفیت هوا را به صورت آنلاین اعلام کرد.
###