رشد 73 درصدی ورود پرونده‌های دانه درشت ها به تعزیرات

مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی با اشاره به اهتمام بیش از پیش دستگاه های کاشف به ویژه نیروی انتظامی، گفت: پرونده های مهم و ملی وارد شده به سازمان تعزیرات حکومتی در ۶ ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۷۳ درصد رشد داشته است.

عبدالمجید اجتهادی افزود: در ۶ ماهه نخست امسال، ۲ هزار و ۸۷۹ پرونده مهم و ملی قاچاق کالا و ارز به تعزیرات وارد شده است.

وی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار قضائی ایرنا، خاطرنشان کرد: یکی از اولویت های راهبردی سازمان تعزیرات حکومتی در مقابله با تخلفات قاچاق کالا و ارز افزایش سهم ورودی پرونده های مهم و ملی نسبت به کل پرونده های تشکیل شده است و در این راستا ضمن پیگیری و مطالبه جدی از مراجع کاشف و دستگاه های نظارتی ذیربط، گزارش های تحلیلی متعددی برای تاکید بر لزوم مقابله با دانه درشت ها تهیه و به مبادی ذیربط منعکس شده است.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات درباره مراجع گزارش دهنده و کاشف قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: گزارش ۷۰ درصد از پرونده ها از سوی نیروی انتظامی، پلیس آگاهی، مرزبانی، دریابانی و اداره مبارزه با جرایم اقتصادی به تعزیرات ارجاع شده است.

اجتهادی اضافه کرد: چهار درصد از گزارش ها توسط وزارت صنعت، معدن، تجارت، شورای اصناف و اتاق اصناف، چهار درصد از سوی سازمان جنگل ها و مراتع، ۳.۶ درصد از گزارش ها توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران، ‌سه درصد توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سه درصد توسط شرکت ملی تولید و پخش فرآورده های نفتی اعلام شده است.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: همچنین برخی پرونده ها نیز از سوی وزارت اطلاعات و واحدهای تابعه، مراجع قضائی و محاکم دادگستری، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی به تعزیرات ارجاع شده است.

اجتهادی اضافه کرد: میانگین رسیدگی به پرونده های قاچاق از ۶۵ روز در سال ۹۷ به ۵۴ روز کاهش یافته و این در حالی است که بسیاری از پرونده ها کمتر از ۱۰ روز رسیدگی و تعیین تکلیف می شود.

####




نظرات کاربران

آخرین اخبار
از پرسش به شما 1
از پرسش به شما 2
یادداشت و نظر
از پرسش به شما
تماشا و نشست
© تمامی حقوق برای شرکت ایده بکر مبین محفوظ است.