تاملی در انتصاب معاون سیاسی حزب موتلفه در دانشگاه آزاد
پرسش:در پی تغییرات پرحاشیه در سطوح اول و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ، در اقدامی در نوع خود بدیع، یکی از مسوولان طراز اول سیاسی حزب موتلفه اسلامی و از نسل سوم این حزب به یک مسوولیت مهم در دانشگاه آزاد اسلامی گمارده شده است.
پرسش:در پی تغییرات پرحاشیه در سطوح اول و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ، در اقدامی در نوع خود بدیع، یکی از مسوولان طراز اول سیاسی حزب موتلفه اسلامی و از نسل سوم این حزب به یک مسوولیت مهم در دانشگاه آزاد اسلامی گمارده شده است.
به غیر از دهه 60 و شرایط خاص آن دوران که حزب موتلفه به وزارتخانه بازرگانی در دولت های مهندس موسوی و آیت الله هاشمی رفسنجانی دست یافت که البته این سالها هم فعالیت اعضا و افراد این حزب تحت عنوان حزب موتلفه و تعلق به آن، چندان نمایان نبود، مسوولان و اعضای این حزب بندرت در سمت هایی غیر از کمیته امداد امام (ره) بکارگمارده می شده اند.
فارغ از نفس این بکارگماری از یک حزب با شناسنامه و طرز تفکر خاص که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری نشان داده شد که شمار هواداری از آن رقمی حدود یک درصد جمعیت ایران است، بکار گماردن یک عنصر کاملا سیاسی و کسی که عهده دار امور سیاسی حزب موتلفه بوده و تمام مواضع و خط مشی های حزب براساس تصمیم او اتخاذ می شود، در یک سمت دانشگاهی جای سووال بسیار دارد.
انتصاب صالح اسکندری معاون سیاسی حزب موتلفه با حکم علی محمد نوریان به سمت رییس سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانه ای ( که ظاهرا با این انتصاب این سازمان عریض و طویل هم شکل گرفته است) در سکوت ماه رمضان صورت گرفت.
خود علی محمد نوریان دارای سابقه هیات علمی روشن و قابل دفاعی نیست و بالاترین سمتی که او در جمهوری اسلامی داشته، معاونت وزیر راه و رییس سازمان هواشناسی در دهه هفتاد و در دولت مرحوم آیت الله هاشمی بوده است.با این انتصاب، پارادوکس میان این پیشینه فقیر علمی او و ریاست بزرگترین (وسیع ترین) دانشگاه و دارای بیشترین دانشجو، درایران و خاورمیانه شکل گرفته است.
اینها همه به کنار؛ آنچه بیش از همه مهم است، اظهارات دکتر علی اکبر ولایتی رییس هیات موسس این دانشگاه است که در اثنای برکناری دکتر میرزاده از حزب گرایی و فعالیت سیاسی در دانشگاه آزاد و وجود آن در دوره میرزاده انتقاد کرده بود و بعدا مشابه آن توسط نوریان تکرار شد.
حال سووال اینست که با این اظهارات دکتر ولایتی و مهندس نوریان، و بر مبنای کدام منطق و صداقت در اقدامی بی سابقه در دانشگاه آزاد و یا دیگر دانشگاه های کشور، معاون سیاسی یک حزب به سمتی در یک دانشگاه بعنوان کانون تولید علم منصوب می شود.
صالح اسکندری دارای دکترای علوم سیاسی و فارغالتحصیل دانشگاه امام صادق(ع) و مدرس دانشگاه در رشتههای علوم سیاسی است و در سابقه خود دبیری کارگروه سیاسی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، ریاست مرکز مطالعات پیام هوشمند سدید، رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آیندهپژوهی ژرفا، دبیری سیاسی روزنامه رسالت و عضو شورای سردبیری این روزنامه، سردبیر هفتهنامه آدینه و مشاور مدیرکل مرکز مطالعات و توسعه رسانهها را دارد.
علیمحمد نوریان سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی صالح اسکندری را در بیستم اردی بهشت 1396 بدنبال تغییرات مدیریتی و ریاستی در دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان مدیرکل روابط عمومی و امور رسانههای دانشگاه آزاد به جای آقای حسین منوری منصوب کرد.
صالح اسکندی علاوه بر مسئولیت روابط عمومی دانشگاه آزاد، مسئولیت رسانههای دانشگاه آزاد (خبرگزاریهای آنا و ایسکانیوز و روزنامه فرهیختگان) را نیز عهدهدار شده است.
در متن ابلاغی سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:
جناب آقای دکتر صالح اسکندری
سرپرست محترم سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانه های دانشگاه
پیرو حکم شماره ۱۰/۱۰۰۷۴ مورخ ۲۰/۲/۹۶ مسئولیت برنامهریزی، ساماندهی، ارتقاء کیفی و بهبودسازی امور خبرگزاری آنا، روزنامه فرهیختگان و خبرگزاری ایسکانیوز را به جنابعالی واگذار مینمایم تا با بهرهگیری از مدیران و همکاران مومن، صدیق و فعال، این حوزههای مهم دانشگاه آزاد اسلامی را در خدمت و راستای اهداف عالیه نظام و برنامههای استراتژیک دانشگاه و چشمانداز ۱۴۰۴ قرار دهید.
انتظار دارم در اجرای برنامهها و فعالیتهای مصوب و مدون فعلی و آینده، هماهنگیهای لازم قبلی را با اینجانب معمول و فعالیتهای خود را متطماً به اینجانب گزارش نمائید.
علیمحمد نوریان
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیمحمد نوریان سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت طی حکمی صالح اسکندری را به سمت سرپرست «سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانههای دانشگاه» منصوب کرد.
متن این حکم به شرح ذیل است:
برادر گرامی جناب آقای دکتر صالح اسکندری
با اهداء سلام و تحیات
با توجه به تعهد و تخصص و نظر به سوابق طولانی و ارزنده جنابعالی در امور رسانهای و مطبوعاتی کشور به موجب این حکم سرپرستی “سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانههای دانشگاه، به جنابعالی واگذار میشود.
امیدوارم با استعانت از درگاه ذات اقدس احدیت و بهرهگیری از اصول عدالت، آگاهی و اخلاق اسلامی و تعامل با واحدها و بخشهای ذیربط، قادر شوید وظیفه خطیری را که به عهده دارید به نحوه مطلوب و مورد رضای حق به انجام رسانید.
توفیقات جنابعالی را از درگاه خداوند منان خواستارم.
علیمحمد نوریان
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی
-------------------------------------------------
صالح اسکندری معاون سیاسی حزب مؤتلفه اسلامی هم است و در مرداد 1395 به عنوان جوانترین رئیس شورای انتخابات این حزب با 29 سال سن انتخاب شد.
به گزارش تسنیم، صالح اسکندری معاون سیاسی حزب مؤتله اسلامی به عنوان رئیس شورای انتخابات این حزب انتخاب شد تا در جلسات حزب پیرامون تعیین سخنگو و نحوه ورود به انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و دوازدهمین دوره ریاست جمهوری بحث و تبادل نظر شود.
محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی است و پپیش از صالح اسکندری ، اسدالله بادامچیان از اعضای باسابقه حزب مؤتلفه" در ادوار گذشته انتخابات، مسئولیت ستاد انتخاباتی این حزب را برعهده داشت.
حزب موتلفه در انتخابات ریاست جمهوری 1396 از مصطفی میر سلیم در برابر حسن روحانی رییس جمور دوازدهم و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی حمایت کرد.عورص
در دوره جدید حزب موتلفه، ریاست مرکز سیاسی به صالح اسکندری"عضو شورای مرکزی حزب موتلفه" واگذار شده است.
در مورد نگرانی و سووال برانگیزی نسبت به انتصاباتی کاملا سیاسی از این دست در دانشگاه آزاد اسلامی همین بس که تنها یک روز بعد از انتصاب صالح اسکندری، مسوولین هر سه رسانه این دانشگاه (خبرگزاری آنا، خبر گزاری ایسکا نیوز و روزنامه فرهیختگان) یکدفعه و فله ای برکنار شدند.
###