یک ایالت آمریکا محکومان به 'کودک آزاری را اخته شیمیایی' می‌کند

اندونزی اخته شیمیایی را به عنوان حداقل مجازات برای متهمان به آزارجنسی کودکان تصویب کرد. این کشور مجازات اعدام را هم به عنوان اشد مجازات برای کودک آزاران تصویب کرده است.

پرسش:ایالت آلاباما آمریکا قانونی را به تصویب رسانده که به موجب آن محکومانی که به علت آزار و تجاوز جنسی به کودکان در زندان هستند در صورت تقاضای عفو باید با مصرف داروهایی که ترشح هورمون‌های جنسی آنها را کاهش می‌دهد موافقت کنند؛ فرآیندی که به اخته شیمیایی هم شهرت یافته است.

بنابر این مصوبه زندانیانی که به علت مرتکب شدن جرایم جنسی علیه کودکان زیر ۱۳ سال محکوم شده‌اند در صورت درخواست عفو و یا موافقت با آزادی آنها باید از یک ماه پیش از روز آزادی مصرف داروهایی را آغاز کنند که سایق جنسی آنها را پایین می‌آورد.

تصمیم درباره قطع این داروها هم در اختیار دادگاه خواهد بود.

بدین ترتیب قانون‌گذاران آلاباما هم به جمع شش ایالت دیگری در آمریکا پیوست که به آنچه "اخته شیمیایی" نامیده شده رای مثبت دادند؛ فلوریدا و لوئیزیانا از زمره این ایالت‌ها هستند.

کای آیوی، فرماندار زن آلاباما روز دوشنبه همزمان با امضای این مصوبه گفت: "این یک گام دیگر برای حفاظت از کودکان آلاباماست."

محکومانی که با دریافت "اخته شیمیایی" موافقت کنند باید هزینه‌های تامین این داروها را که هم خوراکی و هم تزریقی آن موجود است تقبل کنند.

با وجود این، شاخه آلابامای انجمن آزادی‌های مدنی آمریکا (ای‌سی‌ال‌یو) این قانون را نقد کرده و مدیرعامل آن، رندال مارشال گفته: "هیچ تحقیق آشکاری که نشان دهد این نوع دارو درمانی موثر است وجود ندارد."

او گفته: "معمولا وقتی دولت آزمایش روی آدم‌ها را شروع می‌کند کار به نقض و یا تعارض با قانون اساسی می‌انجامد."

اخته شیمیایی چیست؟

این نوع "دارودرمانی" که طی آن دارو به صورت قرص یا آمپول تجویز می‌شود با هدف مسدود کردن مجاری ترشح هورمون تستسرون صورت می‌گیرد که هورمون اصلی سوق دهنده فرد به سوی برانگیختگی جنسی و جستجو برای رفتار جنسی است.

با وجود این تاثیرات این داروها معمولا به محض قطع مصرف آنها از بین می‌رود.

در بریتانیا هم از سال ۲۰۰۹، در برخی زندان‌ها این روش برای کاهش سایق جنسی زندانیان به طور آزمایشی به اجرا گذاشته شده است.

در این طرح‌های آزمایشی به دواطلبانی که می‌گفتند مزاج جنسی بالایی دارند و در افکار خود به روابط جنسی قوی و پرتنش فکر می‌کنند داروهای مسدود کننده تستسترون داده شد.

دان گوربین، روانپزشک جنایی گفته نتایج این طرح‌های آزمایشی از "تحول در زندگی آنها" حکایت داشت.

اندونزی اخته شیمیایی را به عنوان حداقل مجازات برای متهمان به آزارجنسی کودکان تصویب کرد. این کشور مجازات اعدام را هم به عنوان اشد مجازات برای کودک آزاران تصویب کرده است.

با این حال، انجمن پزشکان اندونزی در سال ۲۰۱۶ اخته شیمیایی را "مضر" و "ناقض حقوق بشر" ارزیابی کرد.

کره جنوبی هم اخته شیمیایی را از تابستان سال ۲۰۱۱ قانونی کرده است. 

 

###




نظرات کاربران

آخرین اخبار
از پرسش به شما 1
از پرسش به شما 2
یادداشت و نظر
از پرسش به شما
تماشا و نشست
© تمامی حقوق برای شرکت ایده بکر مبین محفوظ است.