مفسران جهان از این «خبرنگار ایرنا» یاد بگیرند!

پرسش: اگر به مفسران مشهور رسانه های بین المللی از قبیل توماس فریدمن، فرید زکریا، جورج ویل، کتلین پارکر،ملوین برگ،دیوید دیمبلبی ،وولف بلیتزر، ریچارد کوئست، جیک تاپر و ده ها تن دیگر دسترسی می بود، این تفسیر یا یادداشت ایرنا (که در زیر منتشر شده)، به عنوان الگویی آموزشی به آنها ارائه می شد.

یادداشتی سرشار از منطق کلام، تبیین و بسط موضوع، جامعیت کلام، راهگشا و تاثیرگذار و البته دور از شعارگرایی و لفاظی، پروپاگاندا و رفع تکلیف.   

به برکت چاه های نفت خدادادی ایران و دلار های برآمده از آن ها و دولت رانتیر در ایران است که آدم های رنگارنگی و نون به نرخ روز خور  چه فراوان در کشور ما پرورش می یابد و اینان چه جایی بهتر از ایرنا پیدا می کنند که بدون پاسخگویی به رفتارهای سازمانی گذشته و حال خود از از این اسکناس های سبز در دفاتری با بیشترین درآمد نصیب برند. 

امروز در یک رسانه خارجی فارسی زبان خانم خبرنگار ایرانی که امثال این آقایان با انحصارطلبی خود از مملکتش تاراندنش، راجع به جریان سازی جدید نظامی آمریکا و دستور خروج کارکنان غیرضرور سفارتش در بغداد که صحبت می کرد، چنان پته آمریکا را در مقابله با ایران روی آب ریخت و از جنگ روانی واشنگتن و نظر مخالف نظامیان و غیرنظامیان اروپایی با نظر سنتکام در مورد افزایش تهدید ایران، گفت که چندین و چند رسانه ایران و هزاران یادداشت چندمن یه غاز جمع شوند، نمی توانند کوچکترین اثر افشاگرانه صحبت های او را  را علیه کاخ سفید داشته باشد. 

می ماند فقط تصویر ضمیمه این یادداشت، که تصویر زیبا و جذابی است؛ از جنس همان تصاویری که نویسنده یادداشت در دوره مسئولیتش در ایرنا شیفته امثال آن بود و سقف فهم حرفه ایش در این حد بود که برای درستی سایز این عکسها چه افرادی را در ایرنا که مورد عتاب و نکوهش قرار نداد. 

 

 

آمادگی دفاعی؛هوشیاری ملی* احمد جعفری چمازکتی

چند ساعت از توئیت وزیر امور خارجه ایران مبنی برشیطنت «گروه بی» برای ایجاد جرقه با هدف افروختن آتش جنگ نگذشته بود، که به چند کشتی در بندر فجیره تعرض شد.

تحرکات اقمار گروه بی، بعد از این حادثه نشان داد که آنان برای رسیدن به اهداف خود، برنامه درازمدت دارند و حتمن به این اقدام و اقدامات بعدی بسنده نخواهند کرد. 
در چنین شرایطی برای حفظ منافع و امنیت ملی، ضمن آمادگی و هوشیاری، باید از کارکردهای احساسی پرهیز و افکار عمومی را نسبت به آنچه که از سوی دشمنان ایران هدفگذاری شده، آگاه کرد.
طرح مطالبات برحق صنفی جزو حقوق مسلم شهروندی است اما زمانی که این مطالبات به صورت نزاع و درگیری به شبکه های اجتماعی کشیده شود، همان بهانه ای است که دشمنان ایران برای اقدامات بعدی، در این مقطع زمانی، به آن نیاز دارند. 
در شرایطی که سایه تجاوز نظامی خارجی بر کشور گسترده می شود، رسانه ها هم باید برای ایجاد انسجام ملی وارد عمل شوند.
متاسفانه برخورد برخی از رسانه های داخلی پس از شیطنت صهیونیست ها در بندر فجیره، نمی توانست در راستای منافع ملی باشد. افکارسازان جامعه درچنین شرایطی، نقشی اساسی برای کور کردن منفذهای دسترسی دشمن بر عهده دارند.
گروههای سیاسی هم در شرایط امروز، بایستی حول محور امنیت و منافع ملی جمع شوند تا به فضل خدا سایه های تهدید از سر ایران عزیزمان دور شود.
پرواضح است که جنگ با ایران به این کشور و منطقه محدود نخواهد ماند. ایرانیان در40 سال گذشته نشان داده اند که در دفاع از حریم خود استوارند، وقوع چنین جنگ احتمالی، به معنای پایان حیات سیاسی ترامپ در انتخابات 2020 آمریکا است و او خود به خوبی از عواقب آن آگاه است. پس جنگی درنخواهد گرفت، اما همه اینها نافی آمادگی و هوشیاری ملی نیست.
*خبرنگار ایرنا 
**آساق** 1518

 

###




نظرات کاربران

آخرین اخبار
از پرسش به شما 1
از پرسش به شما 2
یادداشت و نظر
از پرسش به شما
تماشا و نشست
© تمامی حقوق برای شرکت ایده بکر مبین محفوظ است.