احتمال مهاجرت ملی پوش دوم در کشتی

زمزمه مهاجرت یکی دیگر از کشتی‌گیران ملی‌پوش به گوش رسید. محمدجواد ابراهیمی، عضو تیم ملی کشتی آزاد، نفر تازه‌ای است که به فکر مهاجرت افتاده است. حذف او از ترکیب تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیایی 2019 چین، دلیلی است که باعث شده تا ابراهیمی چنین تصمیمی بگیرد.

در حالی که دو، سه‌روزی بیشتر از انتشار خبر تابعیت محمدرضا آذرشکیب به جمهوری آذربایجان در سال جدید نمی‌گذرد اما دیروز زمزمه مهاجرت یکی دیگر از کشتی‌گیران ملی‌پوش به گوش رسید. محمدجواد ابراهیمی، عضو تیم ملی کشتی آزاد، نفر تازه‌ای است که به فکر مهاجرت افتاده است. حذف او از ترکیب تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیایی 2019 چین، دلیلی است که باعث شده تا ابراهیمی چنین تصمیمی بگیرد. محمدجواد معتقد است در همه سال‌هایی که او در تیم ملی آزاد بوده کادر فنی تیم ملی نگاه تبعیض‌آمیزی به او داشته است. اعتراض تازه ابراهیمی به اعزام علیرضا کریمی در این مسابقات است. ملاک انتخاب نفرات اعزامی به مسابقات آسیایی جام تختی بوده که کریمی در این رقابت‌ها به روی تشک نرفته است. اما ابراهیمی  در این مسابقات نفر دوم شد. مجتبی ابراهیمی، مربی و برادر محمدجواد در این‌باره گفت: «شش سال است در قبال این حق‌خوری‌ها سکوت کرده‌ایم و این وضعیت کماکان ادامه دارد. محمدجواد دیگر از این وضعیت خسته شده و تصمیم خود را برای حضور در کشور دیگر گرفته است. وقتی در ایران کسی او را نمی‌بیند و به‌راحتی حقش ضایع می‌شود، ماندن و جنگیدن فایده‌ای ندارد. از فدراسیون کشتی می‌خواهیم نسبت به صدور رضایت‌نامه محمدجواد برای اینکه بتواند برای کشور دیگری کشتی بگیرد، اقدام کند. چند کشور ازجمله جمهوری آذربایجان، ارمنستان و آلمان به او پیشنهاد داده‌اند و علی‌رغم میل باطنی وقتی می‌بینیم قرار نیست حق و انصاف رعایت شود، بهتر است برای کشور دیگری کشتی بگیرد». این در حالی است که رضا لایق، دبیر فدراسیون کشتی، روز گذشته در واکنش به این جنجال‌ها، اعلام کرد فدراسیون کشتی به‌هیچ‌وجه به هیچ کشتی‌گیری برای قبول تابعیت کشور دیگر رضایت‌نامه نداده و نخواهد داد. محمدجواد ابراهیمی مدال‌های طلای جوانان جهان و طلای بزرگ‌سالان آسیا را در کارنامه خود دارد.
تکواندوکارهای بی‌شمار ایرانی در جمهوری آذربایجان
بازار مهاجرت به جز کشتی در سایر رشته‌های ورزشی مثل، تکواندو، جودو، شطرنج، هندبال، قایق‌رانی، ژیمناستیک، شمشیربازی و نجات‌غریق هم داغ بوده است. بعد از رفتن رضا مهمان‌دوست، پرافتخارترین مربی تکواندوی ایران به جمهوری آذربایجان، مهاجرت تکواندوکاران به این کشور هم شتاب گرفت. به گفته مهمان‌دوست، او به فکر دریافت مطالباتش برای درمان فرزندش بود اما موفق به وصول حقوقش نشد و فرزند خود را از دست داد. البته سرمربی اسبق تیم ملی تکواندو  مدتی پیش اعلام کرد که با مسئولان فدراسیون تکواندوی این کشور هم بر سر مسائل مالی به مشکل خورده و شش ماه است که او و شاگردانش حقوق‌هایشان را دریافت نکرده‌اند. سینا بهرامی، سهیلا سیاحی، پریسا کفایی، احمد محمدی و میلاد بیگی ازجمله ورزشکاران ایرانی هستند که به جمهوری آذربایجان رفتند. میلاد بیگی در المپیک 2016 ریو صاحب مدال برنز شد. راحله آسمانی از دیگر تکواندوکاران ایرانی است که رفتن را بر ماندن ترجیح داد. او به بلژیک رفت و در المپیک ریو هم شرکت کرد. آرش آقایی، محمد رشنونژاد و وحید سرلک در رشته جودو، ایمان جمالی در هندبال، مینا علیزاده، شروین پاک‌دلان در قایق‌رانی، پوریا پورابراهیم و محمود زاویه در نجات‌غریق، احسان خدادادی و محمد رمضان‌پور در ژیمناستیک، محمدحسین ابراهیمی در شمشیربازی، درسا درخشانی و الشن مرادی آماری از ورزشکارانی هستند که در این یک دهه اخیر در وهله اول به دلایل مختلفی همچون مشکلات مالی و ناتوانی در رسیدن به رویدادهای مهمی مانند بازی‌های المپیک تصمیم به مهاجرت گرفته‌اند. در صورتی که مشکلات ساختاری ورزش ایران حل نشود، بدون شک تعداد این مهاجران از این هم بیشتر خواهد شد.

منبع : شرق




نظرات کاربران

آخرین اخبار
از پرسش به شما 1
از پرسش به شما 2
یادداشت و نظر
از پرسش به شما
تماشا و نشست
© تمامی حقوق برای شرکت ایده بکر مبین محفوظ است.